DESIGN DIN FREMTID - INTENSIVE FORLØB FOR DIG, DER VIL DYBERE OG LÆNGERE!

Find kursen i dit arbejdsliv - og hold den for livet!

Trine_0821.JPG

“JEG TOG DEN FORKERTE BESLUTNING, DA JEG VALGTE JOBBET - OG JEG VIL IKKE HAVE, DET SKER IGEN!”


“JEG SØGER NYT JOB OG VIL VÆRE SIKKER PÅ AT VÆLGE RIGTIGT DENNE GANG!”


“HVORFOR ENDER JEG I JOB, DER DRÆBER MIG LANGSOMT?!”

Udsagn som de ovenstående hører jeg ofte i mine sessioner med kandidater, der leder efter et nyt job.

Vi lægger en stor del af vores vågne timer i vores arbejdsliv.


Når vores den del af vores liv ikke hænger sammen, fungerer vores privatliv heller ikke.


De beslutninger, du tager i dit arbejdsliv, får enorme konsekvenser for hele din tilværelse.


Alligevel er mange af de beslutninger, vi tager i vores arbejdsliv, ikke særlig velovervejede. Vi har måske ikke adgang til sparring eller de relevante informationer, når vi tager beslutningerne - eller vi skænker dem ikke den store opmærksomhed.

IMG_0764.JPG

EN REVOLUTION I DIT LIV

Design dit kompas

Oplever du, at de job, du får, eller de resultater, du opnår, ikke afspejler det, du virkelig ønsker i dit professionelle liv?

Savner du “et indre kompas”, når du skal tage vigtige beslutninger i dit arbejdsliv - og når du skal få dit arbejdsliv til at hænge sammen?


Forløbet er for dig, der ønsker et grundigt “serviceeftersyn” i dit liv og som har brug for et solidt kompas at navigere efter, der afspejler DIG og DINE ønsker.


Du vil både skridtet længere og stikket dybere - og du vil skabe en virkelighed, der er anderledes end den, du står i nu.


Du er klar til at kigge på hele dit arbejdsliv - fortid, nutid og fremtid - og du har mod på at kigge både udad og indad i processen.


Forløbet er på 10 sessioner a 1-1,5 time og fordeler sig oftest over 6 måneder - men du kan også vælge et mere intensivt forløb med f.eks. en ugentlig samtale over 2-3 måneder.


I forløbet tager vi udgangspunkt i et eller flere presserende spørgsmål i dit arbejdsliv, der står i vejen for, at du kan komme godt videre.

IMG_0657-kopi 2.JPG

HVAD FÅR JEG I ET FORLØB?

Overblik, retning og handling

I forløbet får du et solidt overblik over de mekanismer, der har formet dit hidtidige arbejdsliv - og du bliver 100% afklaret omkring, hvad der skal forme dine næste karriereskridt. Samtidig får du et kendskab til dig selv, der rækker ud over, hvad du tidligere har oplevet. Du trænes i at opsøge de muligheder, der matcher dine ønsker - og sælge dig selv aktivt og attraktivt på det jobmarked, du efterstræber.


Sessionerne finder sted online, telefonisk eller ved fysisk fremmøde hos mig i København eller i Ringsted.


Pris: 9.995,- inkl. moms for et forløb a 12 sessioner på 1-1,5 time.

Book en GRATIS og uforpligtende samtale for at afklare, om du og jeg skal arbejde sammen i et forløb. Udfyld formularen HER og bliv kontaktet indenfor 24 timer.