Trine_1068.JPG

IVÆRKSÆTTER
ELLER LEDER

Er din virksomhed  ramt af stormen 
- eller sker der for lidt?

Jeg har hjulpet mange virksomheder med at skabe content til hjemmeside og sociale medier, med pressekontakt, krisekommunikation, markedsførings-strategier og konceptudvikling. 
Her er min erfaring, at man som hovedansvarlig for et område eller måske sin egen virksomhed ofte bliver “sted-blind” - skoven drukner i træer.

Vi kan meget selv - men er din bil kørt fast i højt mudder, har du brug for hjælp 

til at skubbe den fri.

Er du din egen chef?

Måske er du ligefrem “solo-selvstændig” og dermed den eneste medarbejder i firmaet?

Det er sjovt, spændende, udfordrende - men også ensomt til tider.

Og den vigtige sparring og inspiration i hverdagen skal du række ud efter. Den kommer ikke af sig selv, når du er din egen chef.

Som solo-selvstændige skal vi kunne det hele: Konceptudvikling, produktion, marketing, økonomi - for blot at nævne nogle eksempler.

Ingen af os er eksperter i det hele. Succes kommer, når man finder sammen med mennesker, der supplerer én på smukkeste vis.

Din succes som iværksætter afhænger i høj grad af, om du omgiver dig med mennesker, der kan bidrage til en synergi-effekt.

Jeg har selv gået vejen som iværksætter - men jeg har også været med til at hjælpe mange på den selv samme vej. Fordelen for dig er at min passion ligger netop hér.

Min mission er, at du ikke må brænde ud, men skal brænde igennem med din særlige faktor.

Iværksætter-pakken er for dig, der er i den indledende fase og har brug for sparring indenfor flere dele af iværksætter-fasen: Produktudvikling, markedsføring m.m. - som munder ud i et overblik. 

Pris: 2.495,- kr. inkl. moms for op til 3 timers sparring og problemknusning, der kan fordele sig på møder af kortere eller længere varighed, enten fysiske møder hos mig eller dig, eller online/tlf.-møder.

Spot-pakken er for dig, der er godt i gang med livet som selvstændig, men møder et eller flere “bump” på vejen og har brug for kompetent sparring. Knuden, der skal løsnes og redes ud, kan handle om mange ting: Cash flow, SoMe-profil eller produktudvikling. Det stiller vi sammen skarpt på i en tæt sparrings-proces.

Det er vigtigt, vi finder den form, hvor du arbejder og udvikler bedst. Om det er på gåture i naturen, over en kop varm kakao på caféen eller en online-session ved din PC - er ikke så afgørende for mig. Jeg arbejder i hele landet og møder mine kunder, hvor de er. 

Mine pakke-priser inkluderer kørsel i Københavnsområdet og på Midtsjælland, hvor jeg bor. Møder i resten af landet pålægges et gebyr, der modsvarer den geografiske afstand.

Pris: 4.995,- kr. inkl. moms for op til 7 timers sparring, som du fordeler på et antal møder i en form, der passer ind i dit arbejdsliv: Fysiske møder, online/tlf.-møder eller en kombination af begge.