Conference_edited.jpg

JOBCENTER

Den helt rigtige individuelle hjælp til den jobsøgende

  

Jeg har faciliteret mange forløb for jobsøgende, som var henvist af jobcenter og har gode erfaringer både med individuelle forløb og gruppeforløb.


Her sætter jeg ind med præcis de indsatser, der skal til, for at borgeren kommer i mål: Afklaring af mål og ønsker, udarbejdelse af CV og ansøgninger, samt virksomhedskontakt.


Min erfaring er, at der er ikke en “one size fits all”, når det handler om at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Det er nødvendigt at møde den enkelte, hvor han eller hun er, og tilrettelægge indsatserne herefter. Derfor starter alle mine forløb via jobcenter med et møde med borgeren og jobkonsulenten, hvor vi sammen skræddersyer et forløb for den jobsøgende. Prisen for forløbet afhænger derfor af indholdet og omfanget af forløbet.


Min baggrund indenfor coaching og kommunikation gør, at jeg evner at møde borgere, der er et sårbart sted i deres liv og facilitere deres indgang til arbejdsmarkedet - i tæt samarbejde med jobcenter og virksomheder.


Samtidig indgår jeg i et tværfagligt team med terapeuter og socialrådgivere, der sikrer den helt rigtige hjælp til den enkelte borger.


Er der tale om en gruppe af borgere med samme behov, opstarter jeg også hold af 4-6 måneders varighed for job-parate borgere.


Et tilrettelagt forløb hos mig er DIN vej til at komme hurtigt i job.


Kontakt mig på tlf. +45 30 42 46 32 for at høre mere.